istiridye mantar tohumu Için Adım Haritaya göre Yeni Adım
istiridye mantar tohumu Için Adım Haritaya göre Yeni Adım
Blog Article
Sonuç olarak, istiridye mantarı tohumu kullanımı ve faydaları, ziraat ve sıhhat vadiında önemli bir yere sahiptir ve bu alandaki araştırmaların artmasıyla beraberinde, potansiyeli henüz da ortaya çıkacaktır.
Kaynatılan tahılları cam kavanozlara veya plastik torbalara yerleştirin. Kavanozların ağzını kapatın veya torbaları sıkıcaca destelayın.
You, our valued customers, gönül buy birli many seeds birli you want from our seeds for retail sale on this site. The mycelium you buy will contain a user manual and a growing guide.
İstiridye mantarı tohumları ve mantarların esenlik açısından biryoğun faydası bulunmaktadır:
İstiridye mantarı tohumları, alelumum tahıl bazlı bir ortamda üretilir ve bu ortamda miselyumun vürutimi sağlanır.
Kapalı 20 metrekarelik alanlarda yapacağınız üretim ile güçlü rakamlarda kazanç mizan puntı sizi bekliyor. Detaylı olgun sinein istiridye mantarı yetiştiriciliği makalemizi başlangıçtan sonrasında okumanız tavsiye ederiz.
Antrparantez tohum kısaca misel hazırlık firmalarıyla da anlaşmalar yapabilirsiniz. Bu mevzuda bayilik desteği veren firmalar dahi vardır. Bunlara mantarhane denir ve tahmini maliyet olarak 25 tl olarak hesaplanmıştır.
· İceberg marulu tohumlarını toprağa 1 cm denli derinliğe ekmeniz yeterlidir. Tohumları ektikten sonra toprağı sıkıntısızçe bastırarak düzeltin.
· Alev ve Işık Koşulları: İstiridye mantarları çoklukla 18-24°C arasında bir sıcaklıkta yetişir. Hatta, platformı üzüntü bir yerde tutun.
İstiridye mantarı yetiştirilmesi kolaylık olmakla alay malay arsız bir mantar çeşididir. İster evinizde isterseniz mantarhanelerde yapacağınız üretim ile verim elde edebilirsiniz.
· İzmir sarmaşığı tohumları ekseriya ilkbahar veya sonbaharda ekilmelidir. Bu mevsimlerde bölge sıcaklığı onat olacaktır.
· İceberg marulu ekseriyetle soğuk çevre koşullarını sever. Bu nedenle, tohumları genellikle baharın erken veya sonbaharın adım atarında ekebilirsiniz. Toprak sıcaklığı 5-18 °C arasında olmalıdır.
İster evde uğraşı amaçlı ister ticari amaçla olsun mantar yetiştiriciliği midein en önemli mevzuların başlangıcında mantar miseli get more info hasılat. Sitemize de gelen sorular ortada istiridye mantarı tohumu yahut mantar miseli nereden cebinır sorusu ilk sıralardadır.
Hasat Şapka kısmı kenarlarından aşağıya sağlıklı kıvrılmadan önce mantarları hasat edin. Alelumum ekimden 4-6 hafta sonrasında ilk hasat gerçekleşir. Hasat sırasında mantarların kök kısmını dikkatlice mutlak.